Doelgerichte teksten door ervaren internationale copywriters en tekstschrijvers

Copywriters en tekstschrijvers stellen een draft-tekst op aan de hand van een briefing, waarin o.a. de volgende elementen worden opgenomen:

  • uw hoofddoel
  • uw doelgroep
  • de publicatie
  • de informatiebron(nen) bijv. mogelijke referenties voor casestudies en citaten
  • het aantal woorden
  • de deadlines

Vervolgens worden op basis van uw feedback revisies en een definitieve versie gemaakt.

Interviews

Onze ervaren interviewers voeren in-depth interviews uit (in het Engels of Nederlands) met senior bestuursleden, klanten en andere stakeholders en zorgen ervoor dat uw jaarverslag, duurzaamheidsverslag, website of andere tekst accuraat is en ‘on-message’.

Consequent blijven met een terminologielijst en stijlgids

Om teksten en vertalingen consequent te houden, kunnen er in overleg met de klant en aan de hand van bestaande stukken een terminologielijst en stijlgids worden samengesteld.

Eén schrijfstijl van één vaste partner

Om ervoor te zorgen dat teksten qua stijl, aanpak en inhoud consequent en doelgericht zijn, wordt er een team toegewezen dat voor al uw opdrachten onder leiding staat van één vaste projectmanager en contactpersoon.

Klantgericht communicatieadvies

Iedere organisatie produceert veel tekst. Wij helpen u bij het definiëren van de basis van uw concept en bepalen samen met u de communicatiestrategie en tone of voice. CumLingua houdt zich met méér bezig dan alleen het schrijven van teksten. Wij staan bekend om onze persoonlijke dienstverlening, levering van hoge kwaliteit, aandacht voor maatwerk en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Proeflezen en redactie-ondersteuningen bij vertalingen

Onze vertalers worden ondersteund door professionele copywriters / redacteurs die kritisch zowel naar de input- als de outputteksten kijken, actief met u meedenken en waar nodig advies geven over het aanpassen van teksten, zodat het eindresultaat eenduidig en helder overkomt.

Informatie

Voor meer informatie over onze copywritingsdiensten neem contact op via tel. 0486 471554 of stuur een mail naar info@cumlingua.com.

Contact
CumLingua
Bronkhorstweg 48,
5363 TZ Velp NB,
Nederland

Tel.: +31 (0)486 471554
Mobiel: +31 (0)643 706253
E-mail: info@cumlingua.com
Volg ons via: