Zakelijk Engels cursus online

Business Engels nodig? Dat kan online met de ervaren docenten van CumLingua.  Persoonlijke lessen op maat met de nadruk op kennis van het vakjargon en woordenschat om te kunnen zakendoen in het Engels. Onze native speakers en taaldeskundigen hebben jarenlange ervaring nationaal en internationaal en begrijpen de taal die gesproken wordt in het bedrijfsleven om aan de specifieke en verschillende behoeften voor u als klant te voldoen. Ook hebben wij ruime ervaring in het geven van trainingen zoals Business English bij het MKB, multinationals en overheidsinstanties.

Leren op afstand is effectief, doelmatig en u mag uw eigen tempo bepalen.

Voordelen van een onlinecursus Engels van CumLingua

 • Flexibele afspraken
 • Persoonlijke begeleiding wanneer het u uitkomt
 • Feedback en ondersteuning via de mail

Verder:

 • Lesmateriaal persoonlijk op uw afgestemd
 • Focus op uitspraak
 • Opbouw van woordenlijst vakjargon
 • Nadruk op praktische situaties
 • Presenteren in het Engels
 • Onderhandelen in het Engels
 • Telefoneren in het Engels
 • Aandacht voor zelfvertrouwen

Cultuurtraining

Succesvol zakendoen in het Engels met klanten over de hele wereld gaat over meer dan alleen de taal spreken. Elkaars normen en waarden begrijpen en respecteren zijn net zo belangrijk als u op de juiste manier wilt communiceren met klanten, partners, collega’s en prospects uit andere landen.

Het Engels in Amerika is anders dan in Engeland. In Indië heb je een andere aanpak nodig dan in Japan.  Bij CumLingua krijgt u daarom veel meer dan alleen taalles. We begeleiden u ook aan de hand van uw eigen voorbeelden. Vermijd flaters in zowel gesproken als geschreven taal. Communiceer met vertrouwen en met het juiste tone of voice. CumLingua cultuurtraining gecombineerd met taaltraining brengt u dichter bij uw gesprekspartner en legt het fundament van succesvol zakendoen over de hele wereld.

Buitenlandse collega’s?

Geeft u leiding in het Engels aan buitenlandse collega’s hier in Nederland? CumLingua helpt u om ervoor te zorgen dat uw instructies beleefd en helder overkomen.

Niet-Nederlandse manager?

Komt uw manager niet uit Nederland? Gaat de communicatie soms moeizaam en u begrijpt niet waarom? CumLingua taal- en cultuurtraining steunt al 15 jaar bij o.a. multinationals met leidinggevende uit de hele wereld.

Speech of presentatie oefenen

Uitspraak, zelfvertrouwen en duidelijkheid zijn key. Uw docent helpt u met het aanpassen van uw speech of presentatie om ervoor te zorgen dat u uw boodschap helder en zelfverzekerd overbrengt.

Vrijblijvend intake

Aarzel niet en neem contact met ons op om een vrijblijvend intake in te plannen. Wij leveren maatwerk voor u of voor uw bedrijf, kennisinstelling, multinational, of overheidsinstantie.

CumLingua is al 15 jaar specialist als het gaat om trainingen op het gebied van taal- en cultuurkennis.  Geeft uw Engels een boost.

Voor meer informatie, mail info@cumlingua.com

Of bel 0486 471554

Contact
CumLingua
Bronkhorstweg 48,
5363 TZ Velp NB,
Nederland

Tel.: +31 (0)486 471554
Mobiel: +31 (0)643 706253
E-mail: info@cumlingua.com
Volg ons via: