Vertaling Chinees

Chinese vertalingen naar Engels, Nederlands, Duits en andere talen.

Wanneer u op zoekt bent naar een hoogwaardige vertaling Chinees naar het Engels, Nederlands, Duits of andere talen, aarzel niet en neem contact op  met één van onze medewerkers van ons vertaalbureau. Onze medewerkers en of vertalers helpen u graag verder.

10 Jaar ervaring in vertaling Chinees

CumLingua heeft al 10 jaar ruime ervaring in het schrijven, redigeren en vertalen van websites, brochures, commerciële teksten voor bedrijven die hun producten willen exporteren en daarbij hulp nodig hebben met het schrijven, redigeren of vertalen van alle soorten van teksten.

Native speaker copywriters

Onze native speakers copywriters zorgen er niet alleen voor, dat de teksten de juiste boodschap hebben, maar zij zorgen er ook voor dat het grammaticaal en qua spelling correct is, rekening houdend met de juiste schrijfstijl.

We speak your customer’s language!

Zoekmachine optimalisatie SEO

Onze ervaren website schrijvers zorgen ervoor dat u beschikt over de juiste terminologie, zodat ook internationale klanten u kunnen vinden.

Stuur ons uw documenten of websiteteksten die u zou willen laten vertalen van of naar het Chinees, dan sturen wij u met plezier vrijblijvend een offerte.

Voor meer informatie, stuur een email naar info@cumlingua.com of bel met 0486-471554!

Contact
CumLingua
Bronkhorstweg 48,
5363 TZ Velp NB,
Nederland

Tel.: +31 (0)486 471554
Mobiel: +31 (0)643 706253
E-mail: info@cumlingua.com
Volg ons via: