Uitbreiding op de Chinese vertaalmarkt

CumLingua na 10 jaar nieuwe bedrijfsplannen: uitbreiding op de Chinese vertaalmarkt

Velp- CumLingua Taal & Communicatie is gevestigd aan de Bronkhorstweg 48 in het pittoreske Velp (bij Grave) en is opgericht in 2005 door Debbie Kenyon-Jackson, marketing en taalspecialiste en Engelse van geboorte.

CumLingua en haar medewerkers houden zich dagelijks bezig met taal, copywriting, editing en vertaalwerk, actief in elke branche bijvoorbeeld in de marketing, technologie, wetenschap, onderwijs. CumLingua is specialist in het vertalen van websites, schrijven van brochures, vertalen van juridische correspondentie, nieuwsbrieven, persberichten, jaarverslagen enz. We vertalen dagelijks naar het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch. Pools, Arabisch en Oost-Europese talen enz.

Daarnaast helpt Debbie CEO’s en managers hun Engelse taalvaardigheden uit te breiden of nieuw leven in te blazen om nog beter zaken te kunnen doen in het buitenland.

Uitbreiding: Chinees

Dit jaar willen we onze grenzen wederom verleggen en zijn we een intensieve zoektocht gestart naar samenwerking met Chinese bedrijven die we kunnen helpen met vertalingen, redactiewerk en alle soort van werkzaamheden waarvoor de Chinese klant in hun eigen taal kan worden aangesproken. Voor deze nieuwe uitdaging willen we graag samenwerken met het Chinese bedrijfsleven/ en of reisorganisaties in Nederland en of China.

Voor meer informatie graag contact opnemen met

CumLingua Bronkhorstweg 48 5363 TZ Velp

www.cumlingua.com

debbie@cumlingua.com

0486-471554

Contact
CumLingua
Bronkhorstweg 48,
5363 TZ Velp NB,
Nederland

Tel.: +31 (0)486 471554
Mobiel: +31 (0)643 706253
E-mail: info@cumlingua.com
Volg ons via: