Bijles Engels – Duits – Frans

CumLingua geeft al jaren bijles Engels en huiswerkbegeleiding in taal. Voor scholieren die op school zitten in Uden, Cuijk, Mill, Wijchen en Grave biedt deze extra ondersteuning een belangrijke aanvulling op de taallessen op school. Basisgrammatica en zelfvertrouwen zijn de hoekstenen van de huiswerkbegeleiding en hulp voor scholieren en studenten.

 

Bijles Engels helpt je verder

Engels is verplicht op de middelbare school en ook bij veel studierichtingen. Studieboeken zijn vaak in het Engels en studenten worden verwacht niet alleen verslagen te schrijven, maar ook presentaties te geven in het Engels. Onze ervaren docenten, onder wie ook een aantal native speakers, helpen je graag.

CumLingua geeft bijles in drie vreemde talen: Engels, Duits en Frans. De bijlessen zijn bedoeld voor middelbare scholieren van alle typen onderwijs. Van VMBO, HAVO, VWO, MBO en HBO.

Bij individuele lessen komen alle specifieke benodigde vaardigheden aan bod, die betrekking hebben op de aanvrager. Dit zijn dus lessen-op-maat, gericht op zijn/haar specifieke behoeften.

Bijles in kleine groepjes hangt af van het aantal studenten uit hetzelfde schooljaar en/of opleiding, maar ook het niveau van de individuele leerling. In de groepsles bieden wij diverse onderwerpen, die gericht zijn op de algemene behoeften van de studenten als groep.

Intake

Wilt u meer informatie of een intake inplannen? Aarzel niet en neem contact op met CumLingua. De intake is bedoeld voor specialistische doeleinden en om vast te kunnen stellen waar hulp nodig is. Daarna kunnen we de strategie bepalen om de leerling weer op weg te helpen naar een positief resultaat. U kunt bellen met 0486-471554 of stuur een mail naar info@cumlingua.com.

 

Contact
CumLingua
Bronkhorstweg 48,
5363 TZ Velp NB,
Nederland

Tel.: +31 (0)486 471554
Mobiel: +31 (0)643 706253
E-mail: info@cumlingua.com
Volg ons via: